Passion Home öppnade den 10 januari 2014 med en enkel affärsidé: att sälja möbler till lägre priser än i vanliga butiker.
Vi har satt målen högt och strävar efter att ge den bästa servicen till alla kunder och leverera möbler av hög kvalité till bra priser utan en massa mellanhänder.

Du handlar bekvämt och tryggt direkt hemifrån – betalning görs först när ni fått varorna om man väljer att betala med SVEA, eller så är ni välkomna att besöka vårt showroom där en säljare kan hjälpa er med beställningen – inga köer eller slit med transporter! – varorna kommer direkt hem till dig.

Vi erbjuder gratis hemleverans av alla våra möbler, se köpvillkoren för mer detaljer.

Vi har spännande fina möbler med egen unika design som passar i många vardagsrum då även färgkombinationerna är väldigt varierande för att just passa ditt behov – svart / vit / träfärgat. Med andra, ord det finns något för alla!
Väldigt många av modellerna vi säljer har LED belysning som självklart ingår i priset – vill man lyxa till det lite kan man köpa till RGB belysning som förhöjer känslan i vardagsrummet ännu mera.

Söker ni efter bra kvalité på barnsängar, mediamöbler, tv bänkar, garderober eller våningssängar där allt ingår! – madrasser, sidoskydd, stege och förvaring – då har ni kommit rätt – vi erbjuder ett brett sortiment till hela hemmet!

Ditt hem – vår passion – varmt välkomna!

Postadress:

Passion Home AB

Glimmervägen 10-12

19162 Sollentuna

Organisationsnummer: 559001-8049
Bankgiro: 312-3478
Swish: 1235511233