Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss på Passionhome av och vi vill att du skall känna dig trygg när du lämnar dessa till oss. I denna integritetspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter, samt dina rättigheter.

Integritetspolicyn kan komma att uppdateras, den senaste uppdaterade finns alltid på denna sida.

Personuppgiftsansvar

Personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss.

PASSIONHOME AB

GLIMMERVÄGEN 10-12

191 62 SOLLENTUNA

ORG-NR: 559001-8049

Personuppgifter som vi samlar in

Vi samlar in olika typer av personuppgifter om dig i samband med att du besöker våra webbsida, beställer våra produkter, registrerar ett konto, följande samlas in: namn, personnummer, folkbokföringsadress via folkbokföringsregister eller om man som kund fyller i det på vår sida, e-postadress och telefonnummer, Ip-adress , tidigare köp som är gjorda.

Betalsätt, Betalningshistorik, Övriga uppgifter om ditt köp, t.ex. ordernummer och produktspecifikation och även Kundnummer .

Användande av dina personuppgifter

Hantering av beställningar

Exempel :

Vi levererar din produkt.

Vi bekräftar din identitet.

Vi administrerar din betalning (i detta ingår också betallösningar som vi kan erbjuda dig genom kontroll mot din betalningshistorik eller inhämtning av kreditupplysningar från Svea ekonomi).

Vi kontrollerar din adress mot externa källor, t.ex. Svea ekonomi.

Vi administrerar och kommunicerar med dig i händelse av ett reklamations- och

garantiärenden som rör ditt köp.

Laglig grund:

Köpvillkoren som du har accepterat

Varför vi behandlar dina personuppgifter:

Marknadsföring:

Vi genomför generella kampanjer eller skickar generella erbjudanden via sms eller e-post.

Laglig grund:

Vårt berättigade intresse av att kunna marknadsföra vårt företag och våra produkter till dig som kund med ditt medgivande.

Tävlingar och event

Vi behandlar personuppgifter för att kunna genomföra deltagande i tävlingar som vi anordnar.

Vi kommunicerar med dig som deltar i våra tävlingar när det behövs för tävlingens genomförand

Vi bekräftar din identitet och ålder.

För att kunna utveckla och förbättra våra tjänster

Vi gör våra tjänster mer användarvänliga.

Som kund ger vi dig möjligheten att påverka vårt utbyd t.ex. genom kund- och marknadsundersökningar.

Vi tar fram underlag i syfte att förbättra it-system för att höja säkerheten för våra kunder.

Fullgörande av skyldigheter enligt lag

Vi behandlar personuppgifter för att kunna efterleva gällande lagar, t.ex. lagar om bokföring, skatt eller produktsäkerhet.

Behandlingen sker för att fullgöra skyldighet enligt lag.

Förhindrande av missbruk och brott

Vi behandlar personuppgifter för att förhindra brott så som bedrägeri och missbruk av vår tjänst gällande lagar om bokföring, skatt eller produktsäkerhet.

Vårt berättigade intresse av att kunna tillhandahålla säkra produkter och förhindra brott.

De som får del av personuppgifterna

Vi kan komma att dela personuppgifter med andra men endast när det är tillåtet enligt lag. De som personuppgifter delas med kan vara t.ex. myndigheter, företag i Bygghemma-koncernen, logistikföretag, marknadsföringsbolag eller andra leverantörer. Vi har tecknat personuppgiftsbiträdesavtal med leverantörer som hanterar personuppgifter för vår räkning.

Delning av dina personuppgifterna till andra företag och myndigheter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut ibland till andra företag endast när det är tillåtet enligt lag. Detta kan vara transportföregat / logestikföretag, betallösningar eller marknadsföringsbolag.

Det kan även handla om utlämning till Myndigheter som Skatteverket eller Polismyndigheten.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Vi sparar uppgifterna i 10 år.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter.Vi en förfrågan kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter så att vi kan säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.

Är dina upgifter ej korrekta kan du begära att de rättas, konto kopplat till dina uppgifter är personligt och kan ej överlåtas.

Du har rätt att begära att dina personuppgifter begränsas eller raderas till exempel om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med gällande lagstiftning.

Vid direkreklam och marknadsföring

Vid invädning av användandet av dina personuppgifter inte får behandlas för direktmarknadsföring. Begär man kommer vi sluta med all reklam till dig tills du begär att marknadsföringen skall tas upp igen.

Återkalla inlämnad behandling

Du har rätt att återkalla en behandling av dina personuppgifter som vi behandlar.

Behandlingen upphör i sådant fall om det inte finns någon annan laglig grund som gör att vi behöver spara uppgifterna kommer vi att radera dem.

Din rättatt kunna lämna klagomål till tillsynsmyndigheten

Anser du att vi hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du också rätt att lämna ett klagomål till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten.

Din rätt till dataportabilitet

kan du begära att få de uppgifter som du har tillhandahållit överförda till en annan personuppgiftsansvarig som vi behandlar automatiserat på grund av avtal med dig eller med anledning av ditt samtycke i ett vanligt och maskinläsningsbart format.

Cookies

En cookie är en textfil som skickas från en webbserver och som sparas av din webbläsare.

Olika typer av Cookies:

Sessionscookies, tillfälliga cookies som tas bort när du stänger ner webbläsaren.

Tidsbegränsade cookies, som kan ligga kvar under en på förbestämd period

Ibland kan uppgifter komma att samlas in av företag utanför EU/ESS, denna information samlas upp av så kallade tredjepartscookies. Vi får informationen från dessa cookies, men de tillhandahålles av ett annat företag. Dessa företag har i sin tur sin egen integritetspolicys; men för att få hantera uppgifter från EU-området så ställs det väldigt höga krav på dessa företag.

Anvädning av cookies:

Cookies som sparas en längre tid kan exempelvis spara saker du lagt i varukorgen, för att vid ett senare tillfälle kunna komma tillbaka till den utan att behöva göra om processen.

Varför använder Passionhome ab Cookies:

För att du skall anväda vår hemsida använder vi oss av funktionscookies. Vi använder även dessa funktionscookies för att underhålla sidan så att den fungerar tekniskt och säkert.

Dessa cookies är nödvändiga så våra tjänster fungerar optimal så som:, titta på olika produkter samt lägga beställningar.

Vi använder cookies förmedla annonser som är relevanta för just dig.
Dessa annonser utgå från produkter du köpt eller tittat på samt vilka kategorier du främst verkar intresserad av.

Vi använder cookies för att du skall få en så personlig upplevelse av vår hemsida som möjligt.

Vi använder sessionscookies för att kunna spara produkter i varukorgen och för att hålla dig inloggad mellan olika sidvisningar för att spara tid för dig som användare.

Vi använder cookies för att underlätta analys av trafik och köphistorik på vår hemsida.
Detta sker via avtalstjänster, som ex. Google Analytics och Google AdWords som samlar in den informationen och ger oss möjlighet att optimera system, laddningstider och vad vi kan presentera bättre mot dig som kund.

Undvika Cookies

Vill man ej att besöken på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare genom att följa denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Man kan välja att inte acceptera cookies från tredje part på sin webbläsare / dator genom att följan föjande länkar:

youronlinechoices.com/se/dina-val

http://www.networkadvertising.org/choices

 

Kontaktuppgifter

För kontakt klicka här.